Hälsosamma tillsammans

Denna sida är för er som arbetar som hälso- och/eller skönhetsaktörer, men också för er som längtar efter att få göra något mer än det ni gör idag. Tillsammans kan vi hjälpa fler, tillsammans blir vi starka och tillsammans har vi det riktigt roligt! Låt oss nå nya höjder!

 

Vår nya utbildning

“HÄLSA & FRAMGÅNG INOM HÄLSOBRANSCHEN”

Äntligen lanseras utbildningen som kommer att förändra dig och ditt företag.

VÄRLDENS BÄSTA TEAM

Bli en del av oss!

Inom en snar framtid kommer vi att vara upp mot 10.000 personer, som tillsammans är med och förändrar folkhälsan i Sverige och över hela världen!

Tillsammans kan vi hjälpa fler. Välkommen till TEAM Paulina Sweden!

ffffirefly 20240208133958676

Varför Team
Paulina Sweden?

Hälsa och Välbefinnande: Vi tror på kraften i förebyggande hälsa och naturliga lösningar för att skapa balans i livet.

Gemenskap: Hos oss är du inte bara en del av ett team; du är en del av en stark och stöttande gemenskap som delar dina mål och värderingar.

Personlig Utveckling: Vi tror på att varje individ har oändligt potential. Hos oss får du verktygen för att växa och utvecklas både personligt och professionellt.

De ekonomiska möjligheterna

Kompensationsplan: Vår konkurrenskraftiga kompensationsplan erbjuder flera inkomstben genom provision på försäljningar, bonusar och möjligheter till resor och premier.

Produkter och Kit: Erbjud dina kunder produkter av hög kvalitet och ge dem möjligheten att köpa Premier Kits.

Digitalt Verktygskit: Få tillgång till vårt Digital Tool Kit för Partners, en komplett uppsättning verktyg för att bygga och skala din verksamhet online.

Såhär går det till:

Besvara frågorna ärligt: Ta dig tid att reflektera över varför du vill ansluta dig till Team Paulina Sweden på Zinzino och besvara frågorna ärligt.

Vi Lär Känna Dig: Dina svar hjälper oss att förstå ditt engagemang och hur du kan bidra till vår gemensamma vision.

De Ekonomiska Möjligheterna: Efter att ha gått igenom testet, får du detaljer om de ekonomiska möjligheterna och hur du kan bygga din verksamhet med oss på Team Paulina Sweden.

Behandlingsutrustning

MEA-MASKINEN

REKLAM: Dessa apparater är mer avancerade och en del av dem kan användas av klienten själv, dvs du kan ha flera klienter samtidigt, vilket skapar nya möjligheter för dig. Det är ingen generell rabattkod för dessa, men det finns fina erbjudanden under respektive apparat. 

Till höger har du information om MEA-maskinen som är ett exklusivt erbjudande för dig som går vår utbildning “Hälsa och Framgång inom hälsobranschen.  Länk till information om kursen och MEA-maskinen finner du under videon. 

BEMER

Med rabattkod PAULINA inkluderas en gratis hälsodeklaration, värde 1.000kr

Vill du veta mer och kanske testa? Eller är du redan är på G att beställa en egen till din verksamhet?

Kontakta då Chatarina Gimre, hon är riktigt duktig på produkten och hjälper dig gärna. Av egen erfarenhet så är hon fantastiskt duktig på att ta hand om sina kunder.  

ANDULLATIONS-BÄDD

info om andullationsbädd  info om andullationsbädd  info om andullationsbädd  info om andullationsbädd  info om andullationsbädd  info om andullationsbädd  info om andullationsbädd  info om andullationsbädd  info om andullationsbädd  info om andullationsbädd  info om andullationsbädd  info om andullationsbädd  info om andullationsbädd  info om andullationsbädd  info om andullationsbädd  info om andullationsbädd  info om andullationsbädd  info om andullationsbädd  

 

RABATTKOD: PAULINA

Självklart jobbar jag för att du ska hitta hjälpmedel utan att betala fullpris.

Med rabattkoden – PAULINA – har du minst 20% rabatt hos TrendRehab. Detta gäller ALLA produkter och även de produkter som redan är prissänkta. Ni har FRI FRAKT på alla beställningar över 1.000kr.

Många av de produkter som TrendRehab erbjuder, de gynnar lymfflödet och ett förbättrat mående. Jag har plockat fram några av mina favoriter längre ner på sidan när det kommer till att få igång våra kroppsliga system. 

Skriv in dig på mitt nyhetsbrev nu och få omedelbar gratis tillgång till min e-book om de 10 grundpelarna som förändrar ditt liv. Missa inte chansen att ta kontroll över din framtid. Gör det nu!

Home

Genom att ange din information blir du en del av mina mest hängivna följare och godkänner att få min e-book om de tio grundpelarna skickad till dig och utöver detta kommer du då och då få mail om nyheter och dylikt. – Du kan avprenumerera när som helst med ett klick. Du samtycker också till våra användarvillkor och integritetspolicy.

Scroll to Top