Kurser & utbildningar

Välkommen till Paulina Sweden Academy –  Upplev kraften genom ökad självkärlek, förbättra din rörlighet och hållning, lär dig nya andningstekniker eller upptäck den unika utbildningen “Hälsa och framgång inom hälsobranschen”. Här, hos oss, hittar du nycklarna till en holistisk hälsa och framgångsrik karriär i hälsobranschen. Ta det första steget mot den bästa versionen av dig själv och prenumerera på min Instagram – välkommen till en framtid av välbefinnande och framgång!

KURSER

Klicka på länkarna nedan för att se introduktionsvideo för respektive kurs.

Vår nya utbildning

“HÄLSA & FRAMGÅNG INOM HÄLSOBRANSCHEN”

Äntligen lanseras vår efterlängtade utbildning som kommer att förändra dig som individ och din företagsverksamhet.

Skriv in dig på mitt nyhetsbrev nu och få omedelbar gratis tillgång till min e-book om de 10 grundpelarna som förändrar ditt liv . Missa inte chansen att ta kontroll över din framtid. Gör det nu!

Home

Genom att ange din information blir du en del av mina mest hängivna följare och godkänner att få min e-book om de tio grundpelarna skickad till dig och utöver detta kommer du då och då få mail om nyheter och dylikt. – Du kan avprenumerera när som helst med ett klick. Du samtycker också till våra användarvillkor och integritetspolicy.

Scroll to Top