Tillskott

För att göra det enklare för dig att förbättra din hälsa har vi skapat fyra unika kosttillskottpaket, var och en utformad för att tillgodose specifika behov och budgetar. Vi förstår att alla har olika krav när det kommer till sin hälsa, och våra paket är skräddarsydda för att passa just dig.

Vill du göra en helhetssatsning, då väljer du något av de två ultimatepaketen, vill du hellre göra en ”medelväg”, då tar du mediumpaketet. Är det så att du inte har ekonomi eller intresse för de större paketen, då tar du lightpaketet som erbjuder en bra och grundläggande start. Balansoljan är basen i varje paket, då denna skapar normala funktioner i hjärna och celler, ett måste för vår hälsa.

Gör testet nedan för att hitta det perfekta paketet för dig!

VÄRLDENS BÄSTA TEAM

Bli en del av oss!

Inom en snar framtid kommer vi att vara upp mot 10.000 personer, som tillsammans är med och förändrar folkhälsan i Sverige och över hela världen!

Tillsammans kan vi hjälpa fler. Välkommen till TEAM Paulina Sweden!

ffffirefly 20240208133958676

Varför Team
Paulina Sweden?

Hälsa och Välbefinnande: Vi tror på kraften i förebyggande hälsa och naturliga lösningar för att skapa balans i livet.

Gemenskap: Hos oss är du inte bara en del av ett team; du är en del av en stark och stöttande gemenskap som delar dina mål och värderingar.

Personlig Utveckling: Vi tror på att varje individ har oändligt potential. Hos oss får du verktygen för att växa och utvecklas både personligt och professionellt.

De ekonomiska möjligheterna

Kompensationsplan: Vår konkurrenskraftiga kompensationsplan erbjuder flera inkomstben genom provision på försäljningar, bonusar och möjligheter till resor och premier.

Produkter och Kit: Erbjud dina kunder produkter av hög kvalitet och ge dem möjligheten att köpa Premier Kits.

Digitalt Verktygskit: Få tillgång till vårt Digital Tool Kit för Partners, en komplett uppsättning verktyg för att bygga och skala din verksamhet online.

Såhär går det till:

Besvara frågorna ärligt: Ta dig tid att reflektera över varför du vill ansluta dig till Team Paulina Sweden på Zinzino och besvara frågorna ärligt.

Vi Lär Känna Dig: Dina svar hjälper oss att förstå ditt engagemang och hur du kan bidra till vår gemensamma vision.

De Ekonomiska Möjligheterna: Efter att ha gått igenom testet, får du detaljer om de ekonomiska möjligheterna och hur du kan bygga din verksamhet med oss på Team Paulina Sweden.

Scroll to Top